Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Bilişim Zirvesiཉ Yaklaşıyor 18581858 GÖRÃœNTÃœLEME

Interpromedya tarafından hazırlanılan Bilişim Zirvesiཉ, yakın zaman sonra boy gösterecek. Bu zirvenin ཈'sini geçtiğimiz yıl geride bırakmıştık ve bir çok firma katılmıştı. Bu yıl ki zirvede yine bir çok firma olacak. Zirvenin bu yıl ki sloganı "Daha hiçbir şey görmediniz!" olacak. Hedefi büyük. Katılım yoğunluğu sebebiyle fiyatlar da biraz yüksek gözüküyor.

Bir önceki zirvenin haberini burada vermiştik. Bu yıl Bilişim Zirvesi 13. yaşını kutlayacak. Uluslararası alanda faaliyet gösteren zirve bir çok firmayı bir araya getiriyor.



Bu yıl ki Bilişim Zirvesiཉ videosu aşağıdaki gibi:



Hedefleri 6 bin katılımcı!
Küresel bir etkinlik olan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13, konferansları, forumları, oturum ve seminerlerinde, eşleştirme / buluşturma ortamları, tanıtım alanları ve sosyal etkinliklerinde, altı binin üzerinde katılımcıyı zirveye getirmesi planlanıyor.

Mekan belli!

ICT Summit Now üzerinde yazan adres bilgisi şöyle oldu:

"ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’13, Istanbul’un deniz kenarındaki tek kongre merkezi olan Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacaktır. Dünyaca meşhur Haliç kıyılarında bulunan Haliç Kongre Merkezi’ne şehrin her noktasından, E-5 ve TEM otoyolları kullanılarak ulaşım sağlanmaktadır.
Merkez, Miniatürk’e ve Rahmi M. Koç Sanayi Müzesi’ne de yürüme mesafesindedir. Üstelik inşası yeni tamamlanan Bomonti-Dolmabahçe ve Kâğıthane-Piyalepaşa tünelleri sayesinde, Haliç Kongre Merkezi’den, şehir merkezinde bulunan konaklama ve alışveriş mekânlarına, özel araçla Istanbul trafiğine takılmadan 10 dakika kadar kısa bir sürede gitmek mümkündür.
En son teknoloji ile inşa edilen Haliç Kongre Merkezi’nde Haliç Oditoryumu da dahil olmak üzere pek çok oditoryum bulunmaktadır."

Zirve ne zaman gerçekleşecek?

Bilişim Zirvesi, 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi adıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Iletişim için buraya tıklayınız.

Kayıtlar!

Erken kayıt tarihi: 30 Nisan 2013
Kayıt tarihi: 1 Mayıs - 23 Eylül
Yerinde kayıt tarihi: 24-25-26 Eylül

Zirve için kaydınızı yaptırın!

Bilişim Zirvesiཉ'e buradan katılabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

9.5.2011

BilişimLife Yayında3064

11.5.2011

Google'dan online müzik hizmeti3051