Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) Android 4.3 Güncellemesini Aldı 41124112 GÖRÜNTÜLEME

18.10.2013

Mobil

Rserit

Samsung Galaxy S4 sahipleri için iyi bir haber, Güney Kore şirketi sadece GT-I9505 için Android 4.3 Jelly Bean  güncellemesi getirdi. SamMobile raporuna göre güncelleştirme şimdi Almanya'da yüklenebilir, ama yavaş yavaş ayın sonuna kadar diğer ülkelere de yayılacağı bildirilmiş.

Yeni güncelleştirmeyle birlikte aşağıdaki yenilikler de gelmiş:

- OpenGL 3.0 desteği;
- TRIM desteği;
- ANT + Destek;
- Samsung KNOX uygulanması
- Samsung Wallet önceden yüklenmiş geliyor;
- Geliştirilmiş RAM yönetimi;
- Geliştirilmiş Ekran renk üretimi;
- Geliştirilmiş TouchWiz Launcher;
- Yeni Samsung Klavye;
- Yeni Samsung Tarayıcı
- Yeni Okuma Modu;
- Yeni Kamera firmware;
- Küçük UI tweaks.

Samsung'un bazı orta sınıf cihazları hala şirketin kararı için beklerken şirket, tüm üst seviye akıllı telefonlar için Android 4.3 Jelly Bean sunmak için söz verdi. Bazı söylentiler Samsung Galaxy mega 6.3 ve Galaxy Note II için de Android 4.3 yükseltmenin mümkün olduğunu söylüyor ancak kesin bir şey teyit edilmedi.

Bu haftadan itibaren Galaxy S4 LTE sahipleri güncelleştirmeyi alacaklar, bu yüzden güncelleştirmeleri konntrol etmek için Settings / More / About Device / Software update / Update kısmınan gidip 4.3'ü kontnrol edebilirsiniz. Samsung Kies masaüstü yazılımı aracılığıyla güncelleme indirmek ve yüklemek mümkündür.

SamMobile'a göre Samsung Galaxy S3, Android 4.3 Jelly Bean güncelleştirmesini kasım ayında alacak. Galaxyy S4 için ise bu haftadan itibarenn güncelleştirmeleri alabilecekler.

Samsung Galaxy Note 2 sahipleri muhtemelen sevdikleri cihazlar için Android 4.3 Jelly Bean yükseltmeyi kullanılamayacağını duymaları hayal kırıklığı oluşturacaktır. Çünkü telefon üreticisi aralık ayına kadar S Pen özellikleri ekleyecekmiş.

Kaynak: Softpedia, SamMobile

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

15.6.2011

iPhone 5 testte!3161

20.7.2011

Karşınızda Nokia Sea Ray!3265