Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Android ve IOS için Microsoft Remote Desktop Client Çıktı 31803180 GÖRÜNTÜLEME

22.10.2013

Mobil

Rserit

Sistem uzmanları için sevindirici bir haberimiz var. IT uzmanları için bu hafta birçok olay gerçekleşti. Windows Server 2012 R2, Windows 8.1 gibi yayınlamalarından sonra Android ve IOS için Remote Desktop Client uygulaması geliştirdi. Böylelike telefonunuzdan da dilediğiniz ağa bağlanabileceksiniz.

Microsoft Remote Desktop Client ile hemen hemen her yerdeki uzak bir PC'ye ve çalışma kaynaklarına bağlanabilirsiniz. Nerede olursanız olun, işinizi halletmek için tasarlanıldı, RemoteFX hissini veriyor.

Uygulamanın özellikleri şöyle:

  • Uzak kaynaklara erişim, Windows'un hareketlerini destekleyen uzak masaüstü protokolü (RDP) ve RemoteFX ile zengin çoklu dokunmatik deneyim
  • Network Layer Authentication (Ağ Katmanı Kimlik Doğrulama) (NLA) teknolojisi ile uygulamayla verilere güvenli bağlantı kurabilirsiniz.
  • Uzak bağlantı ve basit yönetim
  • Gelişmiş sıkıştırma ve bant genişliği kullanımı, yüksek kaliteli video ve ses.

Nasıl bağlanılacağınızı bilmiyorsanız buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

Genel kullanıcı yorumları şöyle:

yunus emre Delibalta: Test ettim olumsuz arkadaşlar başka programla test ettim denemeyin derim microsoftun ki ekranda donma ve çok yavaş işlem yapıyor remote RDP lite denedim canavar çalışıyor o yüzden 1 yıldız.

Mehmet Kaya: Background? Bağlanılan PC'nin duvar kağıdını iptal etme seçeneğini göremedim. Bağlantıda, çok ciddi refresh yavaşlığına ve genel hantallığa neden oluyor.

Savaş SERTER: Daha iyileri var Beklediğimi bulamadım. Fare ve yakınlaştırma fonksiyonları çok kullanışsız. Görüntü kalitesi ve aktarım hızı çok başarılı. Maalesef kullanmayı düşünmüyorum en azından eksikleri giderilene kadar.

Uygulama Bağlantıları


Android için:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android&hl=tr

IOS için:
https://itunes.apple.com/tr/app/microsoft-remote-desktop/id714464092?mt=8

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

15.6.2011

iPhone 5 testte!3158

20.7.2011

Karşınızda Nokia Sea Ray!3263