Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

SteamOS Bugün Çıkıyor 18901890 GÖRÜNTÜLEME

13.12.2013

Açık Kaynak

Rserit

Linux tabanlı oyun platformu SteamOS, bugün indirmek için hazır olacaktır. Valve, aynı gün içerisinde  Steam Machine ve Steam Controller prototiplerini duyuracak. Sadece 300 kişi prototip cihazları elde etmesine rağmen, Valve herkese Linux tabanlı işletim sistemi sunacağını açıkladı.

Eğer potansiyel donanım test havuzuna katıldıysanız, ABD'de pasifik saati olarak 14:00 civarı bu duyurudan haberdar olacaksınız. Valve geri kalanı için, ocak ayında daha fazla duyuru planlıyor.

Valve SteamOS sadece "Cesur Linux Hackerlar" tarafından kullanılmasını, daha sonra bu hafta içerisinde normal kullanıcılar tarafından indirilmesini tavsiye ediyor.  Herkesin 2014 yılına kadar kaba taslak hataları gidermeleri için beklemesi öneriliyor.

Valve kesinlikle bir bütün olarka Linux üzerinde oyun için yeni bir dönem açıyor. Her zamankinden daha iyi platformunda iyi sürücülerle ve büyük oyun başlıklarıyla geliyor. Iyimser sözlerin ötesinde Battlefield geliştiricileri DICE ve Total War geliştiricileri Creative Assembly, 2014 ve önümüzdeki günler için hem Valve hem de Linux kullanıcıları için heyecan verici zaman


zamankinden daha platformuna iyi sürücüleri ve büyük oyun başlıkları getirerek. Battlefield geliştiriciler iyimser sözlerle ötesinde DICE ve Total War geliştiriciler Creative Assembly, 2014 ve hem Vana ve Linux oyuncular için önümüzdeki en heyecan verici zamanlarda bazı olarak ayarlanır.

Kaynak: OMG! Ubuntu

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

11.11.2011

Fedora 16 çıktı!4245

16.1.2012

FreeBSD 9.0 çıktı3822