Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Apple iOS 7 Çökme Hatasını Çözdü 30753075 GÖRÜNTÜLEME

23.1.2014

Mobil

Rserit

Apple, bazı iPhone'larda çökmeye neden olan iOS 7 üzerindeki bir hatayı çözdüğünü bildirdi. Bazı kullanıcılar iPhone'da uyarı olmadan kapatıldığını söyleyerek iOS 7'nin tanıtımından geçe eylül ayından bu yana bu sorun hakkında şikayet varmış. Bu durum farklı platformlarda çok konuşuluyor.

Sosyal medyadaki bazı yorumlarda, bu kusurun Windows'taki "ölü mavi ekran" gibi olduğunu söylüyor.

Apple sözcüsü Trudy Muller dün, "Bazen ana ekran çökmesine neden olabilecek bir hata için yaklaşan bir yazılım güncellemesiyle bir düzeltme olacak" dedi. Bu hatanın çözüldüğünü gösteriyor diyebiliriz.

iOS 7, iPad'ler ve iPod Touch birimlerin yanı sıra iPhone'lar için mevcut işletim sistemi, birkaç güncellemeler aldı ve 7.1 sürümü için güncelleme olabilir.

Geçen yıl, Apple kullanıcıları lockscreen ve çevrimiçi erişim hizmetlere görüntüleri gönderme de dahil olmak üzere bazı verileri kullanmasına izin kusuru vardı. Bir yama ile giderilmişti. Başka bir yamayla FaceTime görüntülü sohbet oturumları başarısız olmasının sorunu giderilmişti.

Haber bir yana dursun, bir arkadaşım iOS 7 ekranından bir fotoğraf çekip bana gönderdi. Resimde de ben varım. Aşağıdan bakabilirsiniz.



Kaynak:
Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

15.6.2011

iPhone 5 testte!3155

20.7.2011

Karşınızda Nokia Sea Ray!3260