Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2014 Yaklaşıyor 24012401 GÖRÜNTÜLEME

Özgür Yazılım ve Linux Günleri, Linux Kullanıcıları Derneği tarafından her yıl düzenlenen bir etkinliktir. Aslen amaç özgür yazılımcıları burada buluşturmaktır. Her yıl yenisi düzenlenen bu etkinlik bu yıl 28-29 Mart 2014 tarihlerinde, Istanbul Üniversitesi'nde Beşiktaş Kampüsü'nde düzenlenecek.

Etkinlik Linux kullanıcılarını biraraya getirerek tanıtım yaptırabiliyor.
Web sayfasında yazılana göre etkinlik şöyleymiş:


  •     Türkiye’de Linux ve Özgür Yazılım ile ilgili herkesin buluşma yeridir.
  •     Toplumun her kesimine uygun düzeyde, tanıtıcı ve teknik seminerler yapılır.
  •     Kamu kuruluşları ve özel sektörden ilgili şirketler stand açar, ürün ve hizmetlerini tanıtır.
  •     Ziyaretçiler ücretsiz Linux CD’leri elde edebilir, getirecekleri bilgisayarlara konunun uzmanı gönüllülerin yardımıyla Linux kurabilirler.
  •     Oyun turnuvasına katılarak bir yandan öğrenirken bir yandan da eğlenceli zaman geçirilir.
  •     Etkinlik alanında, katılımcı olsun olmasın tüm kurumların özgür yazılım iş ilanlarını astıkları bir pano bulunuyor.
  •     Etkinlik alanında kayıt olurken katılım belgesi istediğini belirten tüm katılımcılara etkinliğe katıldığına dair belge veriliyor.


Linux'e ilgi duyuyor veya kullanıyorsanız, en azından özgür yazılıma veya bu tür konulara az çok merakınız varsa katılmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Çünkü katıldığınız takdirde sektörün önde gelenleriyle tanışabilirsiniz. Bu tür konulardan haberdar olabilir, kullanıcılar tarafından Linux hakkında daha da fazla bilgilendirilirsiniz.

LKD bunu her yıl düzenlemekte ve her yıl yüzlerce kişi burada buluşuyor. BilişimLife Linux platformuyla da bu etkinliği destekliyor ve katılıyor. Sizleri de bu etkinliğe davet ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi: http://www.ozguryazilimgunleri.org.tr/2014/

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER