Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Wine 1.7.31 Visual Studio ve Watch Dogs Desteğiyle Geldi 42054205 GÖRÜNTÜLEME

Wine geliştiricileri uygulamalarının yeni versiyonunu duyurdu. Wine ilgi çekici özelliklerinin bir numarası şu ki Firefox 34'e dayanan Gecko engine'nin yeni versiyonunu içeriyor. Wine'in tüm güncellemeleri önemli diyemeyiz; ama geliştiricileri ve oyunseverleri sevindirecek bir güncellemeyle geldi.

Şu anki versiyonu 1.7.31, yeni bir Gecko engine ve Visual Studio 2013 desteğiyle geliyor.
Yeni özelliklerinde büyük olarak bir çift yeniliği var. Ama kullanıcılar DirectWrite font metrikleri desteği, Direct2D yeniliği ve birçok hata çözümünü görecekler. Kullanım olarak modifikasyon yapılmış fakat birçok değişiklik uygulama ve oyunlar hakkında olmuş. Her yeni sürümünde Linux'da çalıştırabileceğiniz uygulama listesi artıyor.

Kullanıcılar için istikrarlı bir Wine beklerken hala düzeltilmesi gereken çok iş var görünüyor gibi.

Wine 1.7.31 aşağıdaki Windows oyunları ve araçları için hata düzeltmeleri getiriyor:

GRE Powerprep Software,  Warhammer: Dark Omen, Microsoft Crimson Skies, ShipSimulator 2008, Google Sketchup 7/8, Hinterland, World of Warcraft, Alien Swarm, Bionic Commando: Rearmed, Virtual Sailor 7, MiPony, VMware vSphere Client, Hamster Free eBook Converter, Solidworks 2012, Final Fantasy XIV, Hoyle Casino 2011, The Incredible Adventures of Van Helsing, Watch Dogs, Behringer X-32, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, Silverlight ve Altap Salamander.

Kullanıcılar kolayca PPA'nın yardımıyla Wine geliştirme yapısı kurabilirler. Terminali açıp (root olarak) aşağıdaki kodları girin:


sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine


Daha fazla ayrıntı için Wine'ın resmi sitesinden changelog'a bakabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4465

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3606