Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Google Earth Pro Artık Ücretsiz 30463046 GÖRÜNTÜLEME

Google'ın aboneliği için 399 dolar aldığı yazılım Earth Pro, artık ücretsiz bir servis oldu. 2004'ten bu yana geliştirdiği yazılım kullanıcıların birçok eksiğini kapatıyordu. Pro sürümüyle ücretsiz sürümü karşılaştırıldığında epey eksik özellik vardı. Şimdi ise pro sürümü de ücretsiz hale geldi.

Şu andan itibaren isteyen herkes pro sürümünü kullanabilir. Mevcut aboneler ise yıllık ücret ödemeyecek.
Google Earth Pro, Ürün Yöneticisi Stafford Marquardt blog yazısında, "Tüm dünya son 10 yıldır iş, bilim ve hobi olarak planlanan her şey için Google Earth Pro kullanıyor. Pro sürüm tüm kolay kullanım özellikleriyle ve 3D binaları ölçmek, etrafında sanal uçuş sunumları yapmak veya raporlamak, kayıtlı HD filmleri için yüksek çözünürlüklü görüntüleri yazdırmak amacıyla yardımcı geliştirilmiş araçlarla detayları bulunuyor" dedi.

Google Earth Pro ile kullanıcılar uydu görüntüleri, hava fotoğrafçılığı, GOS (Coğrafya Bilgi Sistemi), 3D dünyanın elde edilen görüntülerini superimposition kullanarak dünya haritasını mümkün kılacak.

Bu güne kadar bu tür çekilen görüntülerin çözünürlüğü ve otomatik CBS görüntüleri coğrafi konumlandırma yeteneği gibi özellikleriyle ücretsiz ve ücretli sürüm arasında farklar vardı. Pro sürümüyle iş kullanıcıları animasyon filmleri oluşturabilir ve harita içinde yardım etme amaçlı farklı araçlar kullanabilir.

Tüm bu özellikler şu an için ücretsiz.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4484

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3625