Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Visual Studio 2015 Çıktı 26812681 GÖRÜNTÜLEME

Microsoft'un misyonu, Store'a daha fazla uygulama geliştirmek. Mümkün olduğunca şirketler çalışırken uygulamalarını oluşturmak için editör uygulamalar kullanır. .NET programlama için bu editör tabi ki Visual Studio oluyor. Microsoft, VS 2015'i, .NET 4.6 ile birlikte getirdi ve şu anda indirilebilir durumda.

Visual Studio 2015 son sürümünü indirmek için artık indirilebilir. Böylece Windows 10 için uygulamalar oluşturmak adına en güçlü araçlardan arıyorsanız, VS 2015 sizin için doğru bir araç. Microsoft Visual Studio 2015, yalnızca Windows uygulamaları için değil, aynı zamanda Android ve iOS için kullanılabileceğini söylüyor ve Windows olmayan platformlarda kendi uygulamaları isteyen geliştiriciler için mükemmel bir çözüm olarak tanımlıyor.

C#, Visual Basic, C++, Python, node.js ve HTML / JavaScript dillerini destekliyor. Tüm platformlarda çalışan geliştiriciler için gelişmiş hata ayıklama, otomatik ve manuel testin yanı sıra şablonlar sunuyor.

Tam özellikli Visual Studio IDE, ticari kullanımsız geliştirmeciler için de geliyor. Şu anda 5 milyon indirme olduğu gözlemlenmiş. Yeni Visual Studio 2015 ve .NET 4.6 masaüstü, web, mobil, bulut ve daha fazla geliştirmek için kullanışlı yeni özelliklerin yüzlercesini getirdi.

Visual Studio 2015 PC'ler, tabletler, akıllı telefonlar ve aynı zamanda x86 veya ARM cihazlar için uygulama optimize etmek seçenekleri de dahil tüm cihazlarda uygulama yapılandırmak için zengin bir araç kümesi sağlar.

Android Emulatör ile geldi!

Visual Studio 2015, Android geliştiricileri için Android Emulatör barındırıyor. Böylelikle VS içinde Android uygulamaları geliştirmesi mümkün olacak.

Visual Studio 2015, her biri özel olarak belirli bir geliştirici kategorisini ele oluşturulan ve uygulamalar oluşturmak için daha gelişmiş yetenekleri getirmek adına, üç farklı versiyonu mevcut olacak.

Her şeyden önce, orada herkes tarafından tek bir kuruş ödemeden indirebileceğiniz ücretsiz sürümü de var.

Ardından, MSDN üzerinde kullanıcı başına bir yıllık abonelik için 1200 $ ve yenilenmesi için 800 $ maliyetiyle Visual Studio Professional 2015 var.

En gelişmiş versiyonu yeni bir abonelik için 13.300 $ ve yenileme abonelik için 4250 $ ile kullanılabilir.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4477

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3616