Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft Azure Platformunda Sanal Makineler Artık Daha Güçlü 19031903 GÖRÜNTÜLEME

Microsoft Azure, artık daha büyük sanal makineler için müşterlerine yanıt veriliyor. Microsoft Azure bulut içinde büyük ölçekli, veritabanına dayalı uygulamaları çalıştıran daha fazla depolama ve daha yüksek verim ile en güçlü VM bulked etti. Bu yenilik ile müşterleri artık daha memnun.

Azure Program Yönetin Direktörü Corey Sanders'in söylediğine göre, yeni başlatılan GS Serisi Ocak ayında piyasaya sunulduğundan beri şaşırtıcı bir şekilde popüler olduğunu kanıtladı. Bunun VM kullanımını son üç ayda yüzde 50 oranında ikiye katlandığını söyledi.

VM Azure'de sunulan en güçlü makinenin Intel Xeon E5 v3 işlemciler üzerinde çalışan G serisi olduğu belirtiliyor. Microsoft SQL Server, MySQL, MongoDB ve NoSQL veritabanları da dahil olmak üzere birçok veritabanlarında çalışıyor.

GS serisi büyük depolama miktarları dahil ederek saniyedeki iş giriş ve çıkışlardaki iş yükleri dağıtma sürecini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. G ve GS serisi VM'ler şimdi ağ bant genişliği olarak 20 Gbps (saniyede gigabit) sunacak.

VM'lere ek olarak Azure şimdi de yöneticilerin sorun gidermede yardımcı olabilecek, çalışan VM'deki seri ve konsol çıktısını görmek için olanak sağlayan yeni bir teşhis aracı sunuyor. Bunlara ek olarak Azure Service Bus Premium Messaging sistemi de dahil edilecek.

Kaynak: Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4477

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3616