Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

I. MAKÜ Kariyer Zirvesi 24-25 Ekim 2015'te Burdur'da Gerçekleşecek 19741974 GÖRÜNTÜLEME

20.10.2015

Genel Bilişim

Rserit

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Inovatif Düşünce ve Uygulama Kulübü tarafından düzenlenecek olan ve ileriki yıllarda bir gelenek olarak sürdürülmesini hedeflediğimiz MAKÜ Kariyer Zirvesi, gelişen, değişen ve globalleşen iş hayatını mercek altına alarak sektör ihtiyaçlarını öğrencilere sunuyor.

Türkiye'deki üniversitelerin sektörel bilgi ve tecrübe eksikliğini yeterince karşılayamaması, bundan dolayı kongre, zirve, konferans gibi uygulamaya yönelik etkinliklere duyulan talebi, iş dünyasının liderlerinin ve öğrencilerin istekleri doğrutulsunda artmaktadır.

MAKÜ Kariyer Zirvesi öncelikle bu eksikliğin bilincinde olan öğrencilerle ve bu eksikliğin giderilmesini talep eden iş dünyasının liderlerini bir araya getirmektedir. Etkinlik Burdur, MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda, 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleşecek.

Etkinliğe yaklaşık olarak 1000 öğrenci, 12 özel ve kamu sektöründen konuşmacı ve ayrıca 15 farklı firmanın katılımı beklenmekte. Ayrıca 24 Ekim saat 10:00’da başlayacak olan etkinlik, 25 Ekim saat 18:00’de bitecek.

BilişimLife olarak I. MAKÜ Kariyer Zirvesi'ne medya sponsoru olmaktan mutluluk duyarız.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER