Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft Israil Güvenlik Firması Secure Island'ı Satın Aldı 21332133 GÖRÜNTÜLEME

10.11.2015

Genel Bilişim

Rserit

Microsoft, anlaşma açısından pek bir özellik sunmamasına rağmen kaynakların belirttiğine göre 77.000.000 $ ve 150 $ milyon dolar arasında bir fiyatla Israil güvenlik firması Secure Island'ı (139 milyon dolar olduğu belirtiliyor) satın aldı. Secure Island şirketi 12 ay içinde üçüncü kez satın alındı.

Bu yılın başlarında Adallom satın aldı, geçen yıl bulut güvenlik şirketi Aorato devralmıştı. Microsoft'un satın alma nedenine bakacak olursak Office 365 ve Azure bulut ürünleri için güvenlik çözümleri sunduğu gözönüne alınabilir. UBS, OSRAM, Vodafone ve Credit Suisse de dahil olmak üzere etkileyici bir müşteri portföyüne sahip.

Azure'ye tam entegrasyon olacak. Microsoft önümüzdeki planlarında, tam olarak ne yapacaklarından bahsetti. Cloud ve Business Marketing Kurumsal Başkan Yardımcısı Takeshi Numoto, satın alınan teknolojinin daha sonra Azure Rights Management Service'e entegre edileceğini belirtti. Dahası, Windows, iOS veya Android cihazlarda bulunan Azure ve Office 365, aynı zamanda üçüncü parti çözümleri gibi hizmetler, daha geniş bir dizi olarak arttırılmış güvenlikle yardımcı olacağını da vurguladı.

Numoto, "Bu satın alma, müşterilerin iş verilerini depolandığı alanda güvenliğini sağlamak için yeteneğimizi (Azure ve Office 365, üçüncü taraf hizmetleri ve herhangi bir Windows, iOS veya Android cihazı gibi Microsoft bulut hizmetlerini) hızlandırır. Kurum içi sistemlerideki yeni yeteneklerle sektörün en kapsamlı veri koruma çözümünü müşterilerimize sunmuş olacağız" dedi.

Kaynak: Softpedia

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER