Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft 10 milyondan fazla aygıta Windows 10 Creators güncellemesi getirdi 15951595 GÖRÜNTÜLEME

Microsoft, 11 Nisan 2017'de Windows Update aracılığıyla Windows 10 Creators Update ürün grubunu başlattı, ancak şirket bildirilen sorunlara herkes tarafından erişilebilir hale getirilmeden önce müdahele etmek istediğinden, dünya genelindeki kullanıcılara aşamalı olarak geçti.

Microsoft'un Windows Kabul ve Iletim Direktörü Program Yöneticisi John Cable, bugün bir blog yazısında, Windows 10 Creators Güncellemesinin "yolda" olduğunu açıkladı ve tüm dünyadaki kullanıcılardan gelen geribildirimlerin serbest kalmasına yardımcı olduğunu belirtti. Işletim sistemi, uygun Windows telefonları da dahil olmak üzere on milyonlarca cihaza güncel.

Bildirilen birçok debug incelendi. Windows 10 Creators Update güncelledikten sonra ani bir şekilde çalışmayı durduran bluetooth aygıtlarını etkileyen bir hataya özellikle işaret ediliyor. Kullanıcılar tarafından alınan geri bildirim sayesinde Microsoft, Windows 10 Creators Güncelleştirmesinin dağıtımını, sorun giderilene kadar aynı hatadan etkilenecek sistemlere ara verdi.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4465

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3606