Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Visual Studio 2017'de Yeni Özellikler 17801780 GÖRÜNTÜLEME

Yeni Sürüm 15.5 beta, C ++ geliştirmelerinin yanı sıra F #, TypeScript ve Angular için geliştirmeler de sağlıyor. Microsoft'un yaklaşan Visual Studio 2017 sürüm 15.5 IDE'nin bu hafta yayınlanan ikinci beta sürümü, C ++ ve hata ayıklama yeteneklerini geliştiriyor ve Angular 2 JavaScript çerçevesini destekliyor.

Yeni Özellikler:

- Derleyiciler, constexpr lambdaları, satıriçi değişkenler ve diğer ifadeler de dahil olmak üzere C++ 17 özelliklerinin yaklaşık yüzde 75'ini destekler.
- C++ kod üretimi geliştirildi.
- Yeni C++ Core Guidelines denetimleri, C++ kodunun kalitesini sağlalıyor.
- Google Test Framework desteği geliştirildi. C++ birim testlerini yazarken yardımcı olur
- Linux C++ iş yükü, ARM mikro denetleyicileri için çapraz derlemeyi destekler.
- Angular 2 için, platform Angular 2 dil servisi aracılığıyla satır içi ve .ngml şablon dosyalarını destekliyor. Bu TypeScript ve JavaScript geliştirme ile yardımcı olur.
- TypeScript ve JavaScript dil servisi için, amaçlananlardan daha fazla bellek kullanılmasına neden olan bir sorun giderildi. Aynı sorun aynı zamanda çoklu nesne çabalarında TypeScript'in yanlış sürümünün yüklenmesine neden olabilirdi. Büyük projelerdeki performansı ve güvenilirliği artırmak için, Editör'de Only Analyze Projects Which Contain Files Opened onay kutusunu JavaScript/TypeScript Text Editor Project Options sayfasında işaretleyin.
- IntelliTrace adım geri yükleme hata ayıklama özelliği, IIS (Internet Information Services) Express'te çalışan ASP.Net uygulamaları için destekler. Ilk beta sürümünde tanıtılan geri adıma döndürme hata ayıklama, her bir kesme noktası ve hata ayıklayıcı adımındaki bir uygulamanın anlık görüntüsünü alır ve geliştirme inceleme sürecinde yardımcı olur.
- Uzak görev yeteneği, geliştiricilerin Visual Studio Bağlantı Yöneticisi'nde tanımlanan uzak bir sistem üzerinde bir komut çalıştırmalarını sağlar. Geliştiriciler ayrıca dosyaları uzaktaki sisteme de kopyalayabilir.
- .Net masaüstü geliştirme iş yükündeki F # Language Support onay kutusu, yalnızca F# ve .NET Framework şablonlarını içerdiğini yansıtan F# Desktop Support olarak yeniden adlandırıldı.
- F# .Net Core 2.0 SDK'da bulunmaktadır.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4477

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3616