Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Steve Jobs istifa etti! 19621962 GÖRÜNTÜLEME

Steve Jobs, Apple'da uzun zamandır sürdürdüğü CEO'luk görevinden istifa etti. Uzun zamandır ağır sağlık sorunlarıyla boğuşmasına rağmen kriz dönemlerinde şirketi müthiş noktalara getirdi. Böyle bir karar alması en azından şu aşamada beklenmiyordu.

Steve Jobs'un istifasının ardından yeni CEO görevine onun yokluğunda şirketi başarıyla yöneten Tim Cook oldu. Steve Jobs'un mektubunda belirtmiş olduğu gibi Cook bir süredir vekaleten de olsa CEO'luk görevini üstleniyordu.

Işte Steve Jobs'un o mesajı

Apple yönetim kurulu ve tüm Apple camiasına,

Her zaman, bir gün gelir de görevimi yapamaz ve beklentileri karşılayamaz duruma gelirsem, bundan ilk sizin haberiniz olacağını söyledim. Ne yazık ki o gün geldi.

Apple'da sürdürdüğüm CEO'luk görevimden ayrılıyorum. Eğer yönetim kurulumuz uygun görürse, Apple'ın bir çalışanı olmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Uzun zamandır benim görevlerimi üstlenen Tim Cook, Apple'ın yeni CEO'su olmuştur. Inanıyorum ki Apple için daha parlak ve daha yenilikçi günler bizleri bekliyor. Bu parlak günlerde Apple'ın bir çalışanı olmaktan mutluluk duyacağım.

En iyi arkadaşlarımı Apple'daki hayatımda edindim ve hepsine, birlikte çalışma zevkini bana verdikleri için teşekkür ederim...

Steve

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER