Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Office 365 Yenilendi 24582458 GÖRÜNTÜLEME

Sabaha karşı yayınlanan bu güncellemeyle birlikte yeni ofis geldi. Office 365 ile en iyi fikirleri belirtmeniz için güçlü bir servis kurabilirsiniz. Basitçe kişiselleştirilmiş bir deneyim için oturum açın ve yeni, gelişmiş özellikleri ile tüm en güncel Office uygulamalarını devamlı kullanın.

Microsoft, Windows 8, Windows Server 2012 derken bu sistemler için yazılım güncellemeleri yapmak zorunda. Onun için bu tür şeyler sık yaşanacak gibi. Windows 8 üzerinde denenmiş en iyi ofis olarak belirtiliyor, bu son güncelleme. Yeni ve daha iyi yollar oluşturmak, düzenlemek ve kullanmak için klavye, kalem veya dokunmatik ekranı keşfedin.

Belgeler ve ayarlar bulut Office ile birlikte daha güvende oluyor. Bunu yapmak çok basit. Hesabınızda oturum açın ve Office uygulamaları içinden, belgeler ve kişisel ayarları oraya bırakın. SkyDrive veya SharePoint ile erişin, düzenleyin ve paylaşın. Yeni gelen farklı bir özellik ise sosyal ağa girip, kişileri Ofis yazılımına rehber olarak bağlayabiliyorsunuz. Birden fazla e-posta hesaplarını, Facebook güncellemelerini ve LinkedIn'i Outlook ile tek bir yerde tüm beslemelerini görüntüleyebilirsiniz.

Yeni Ofis, belgeler oluşturmanızda, okumanızda ve paylaşmanızda size daha iyi bir yol bulur. Ekran çözünürlüğüne göre ayarlama yaparak, en iyi okuyabileceğiniz şekilde okuma modunda size bilgileri okutur. Aile, iş, ve hemen her yerden arkadaşlarınızla konuşabilmenize olanak da sağlıyor.

Microsoft bu güncellemeyi yaptıktan sonra burada tanıtım videosu hazırlamış. Dilerseniz buradan da yeniliklerine bakabilirsiniz.

Not: Office 365 internet bağlantısı gerektirir. Bunun yanında Microsoft hesabınız veya Microsoft Online Services ID gerektirir.

Yeni Office 365'i denemek için buraya tıklayın.

YORUMLAR (1)

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4485

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3625