Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

LinkedIn Artık Türkçe 17881788 GÖRÜNTÜLEME

23.12.2012

Genel Internet

Rserit

Hızlı büyüyen hem iş hem de sosyal ağlardan olan LinkedIn bilindiği gibi eskiden Türkçe desteği bulunmamaktaydı. Artık Türk kullanıcıların sayısının fazlalaşması üzerine LinkedIn Yönetimi bu duruma müdahale etti ve Türkçe desteğini getirdi. Bu yenilik Türkiye'deki kullanıcılar için kolaylık oldu. Bu durum Türk kullanıcıların sayısının fazlalaşması üzerine meydana geldi, LinkedIn Yönetimi bu duruma müdahale etti ve Türkçe desteğini getirdi.

Türkiye'deki LinkedIn üyeleri genel iş ağı için ve profesyonel anlayışlar toplamak için daha etkili olabilmesi adına Türkçe dili getirildi. Buna bağlı olarak LinkedIn reklamları ve bunlara benzer diğer Türk konuşmacılara Türkçe olarak rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

LinkedIn'in Türkiye'deki üye sayısı ~1.2 milyon olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde LinkedIn kullanıcılarına bu haberi mail yoluyla şöyle vermişti:



LinkedIn artık Türkiye üzerinde daha iyi anlaşılacaktır. Böylelikle bu dili kullananlar için kolaylık sağlanmış olup, ağ daha da genişleyecektir.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

9.5.2011

BilişimLife Yayında3068

11.5.2011

Google'dan online müzik hizmeti3059