Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

BlackBerry'nin 10 telefonu FCC veritabanına girdi 27142714 GÖRÜNTÜLEME

2.1.2013

Mobil

Rserit

Bir ay önce Research In Motion (RIM) tarafından BlackBerry'nin 10 telefonun işletim sistemi bir ABD radyo düzenletici veri tabanına girildi. Düzenleyici testini geçen cihazların Federal Communications Commission veritabanında yoktu ve girdisi de bulunmuyordu. Duruma müdahele edildi. Haklarında pek bir şey olmadığı, belgelerin elde edilebileceği söylenildi. Birkaç yıl önce, telefonlar hakkında pek bir bilginin olmadığı, çeşitli belgelerin edinilebileceği belirtildi. FCC şirketleri cihazların fotoğrafları, kullanım kılavuzları ve genel görünümlerin tutulmasını istemek için izin vermeye başladı.  

Telefonlar RFH121LW ve RFF90LW/RFK121LW olarak tanımlanmakta.

Eski Kuzey Amerika ve uluslararası GSM ve WCDMA frekanslar LTE bantları, 3, 7, 8 ve 20 ile uyumludur. Ayrıca WiFi, Bluetooth ve bir NFC (yakın alan iletişimi) çipi içerir.

Ikincisi hücresel ve düşük güç kablosuz desteği bulunuyor ancak LTE kapsaması farklı. LTE bantları 2, 4, 5 ve 17 ile uyumludur. Bu satışa sunulacak telefonların belgelerinde bu tip bilgiler hakkında hiçbir belirti yok. Fakat, ABD'de AT & T ağı ile teknik uyumlu hale getirilecek.

RIM 30 Ocak tarihinde New York'ta BlackBerry'nin çalışan ilk 10 telefonunu açıklamayı planlıyor.

Taşıyıcı zaten yeni işletim yayım öncesi sürümlerini çalıştıran gelişimi telefonlarını kapalı göstermiştir. Yeni işletim sistemi yayım öncesi, sürümlerini çalıştıran geliştirilmiş telefonlar kapalı olarak gösterilecek.

RIM tarafından BlackBerry'nin 10 cihazının temel özellikleri şöyle anlatılmış:




Kaynak:
Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

15.6.2011

iPhone 5 testte!3161

20.7.2011

Karşınızda Nokia Sea Ray!3265