Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Enes
Emekçi
       
 219  
 134

Dünyanın en hızlı kablosuz modem router: ASUS DSL-AC68U

Asus'tan gelen bir mail ile tanıştığım bu cihaz, Asus'un iddiası üzerine dünyanın en hızlı modem router'ı. Özelliklerini inceledim, harika bir cihaz. Gelen maildeki bilgilendirmeyi sizlere de şöyle paylaşayım.

Cihazın özellikleri şöyle:

Bellek: 128 MB Flash &256 MB DDRIII RAM
Anten: 3 x Harici dual-band çıkarılabilir antenler
Çalışma Frekansı: 2.4 GHz and 5 GHz (concurrent)
Veri Aralığı: 802.11b: up to 11Mbps
802.11a/g: up to 54Mbps
802.11n : up to 450Mbps
TurboQAM (2.4GHz): up to 600Mbps
802.11ac (5GHz): up to 1.3Gbps
Arayüz: 1 x RJ11
4 x Gigabit LAN Ports (include 1 switchable Ethernet WAN port)
1 x USB 3.0 Port
3G/4G sharing, HDD Sharing,SAMBA, Enhanced media server,FTP Server &Printer server support



Tanıtımı şöyle yapıldı:

Tek cihaz, iki işlev: DSL ve Ethernet WAN bağlantıları arasında seçim yapabilme olanağı sunan DSL-AC68U, modem artı kablosuz router ya da sadece kablosuz router olarak kullanılabilir. Yüksek düzeyde güç tüketen iki ayrı cihaz yerine tek bir cihaz kullanarak ihtiyaçlarınıza uyan modu seçebilir, enerji ve yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ister temel ev kurulumu ister gelişmiş bir kablosuz ağ için olsun, DSL-AC68U her durumda ihtiyacınız olan esnekliği size sağlar.

Her türlü internet bağlantısıyla çalışır: Her türlü internet bağlantısı ile çalışan DSL-AC68U, ADSL2, ADSL2+, ADSL ve VDSL de dahil olmak üzere tüm genel DSL bağlantı türlerini destekler. Ethernet WAN seçeneği sayesinde Ethernet bağlantısına sahip tüm kablolu ve fiber modemler ile de sorunsuz çalışır. Bu özellikleri sayesinde Internet Servis Sağlayıcılarını değiştirmeyi planlayan kullanıcılar için ideal bir çözümdür.

AiRadar %150 Wi-Fi kapsama alanı sunar: ASUS AiRadar, daha fazla kapsama alanı, veri işlem hızı ve istikrar için hassas bir sinyal gönderimi güçlendirme teknolojisi kullanarak kablosuz aygıt bağlantılarını güçlendirir. Bağlantı gücü bulunduğunuz ortama göre değişkenlik gösterdiğinden, DSL-AC68U üç harici yüksek güçlü anten ve evrensel hüzmeleme teknolojisi sayesinde kablosuz cihaz konumlarını algılayarak iletimleri en hızlı ve stabil bağlantı gücüne göre optimize eder. Üstelik evrensel hüzmeleme teknolojisi yalnızca 802.11ac istemcilerde değil, 802.11a/b/g/n istemcilerde de çalışır.



En yüksek USB hızı: ASUS DSL-AC68U kablosuz modem router, USB 3.0 portu ile donatılmıştır. USB 3.0 teknolojisi, USB 2.0'a kıyasla on kata kadar daha hızlı aktarım sağlar. Çok sayıdaki uyumlu cihaz ile 3G/4G bağlantı paylaşımı, ASUS AiDisk uzaktan dosya erişimi ve içerik akışının yanı sıra FTP, HTTP ve UPnP sunucu işlevleri kolaylıkla ve büyük bir hızla gerçekleştirilir. En önemlisi, indirme işlemi ve yazıcı paylaşımı bilgisayar kapalıyken bile 7/24 yapılabilir.



Senkronize et. Paylaş. Oynat. Istediğinizde dünya karşınızda ASUS AiCloud sayesinde Internet bağlantınız olan her an ve her yerde verilerinize bağlanabilirsiniz. Ev ağınız ile online Web depolama hizmetini* birbirlerine bağlayarak iOS veya Android akıllı telefonunuzdaki AiCloud mobil uygulaması ya da bir Web tarayıcıdaki özel URL aracılığıyla ev ağınıza ulaşmanızı sağlar. Daha da iyisi, yeni Router-to-Router Sync işlevi ile verilerinizi diğer uyumlu ASUS router'lara bağlı olan depolama aygıtları ile de senkronize edebilirsiniz— bunu yapmak senkronizasyon için bir klasör seçmek kadar kolay. Arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!




Özellikleriyle okudunuğunuzda gerçekten gelişmiş bir cihaz olduğunu göreceksiniz.

Emekci.