Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Warning: mail() has been disabled for security reasons sorunu ve çözümü

Merhabalar.
Daha çok Opencart'ta karşılaştığım ancak Joomla, Wordpress gibi sistemler üzerinde de görülebilen bir sorun var. Kayıt olamama ve e-posta gönderememe sorunu biraz uğraştırıyor.

Sorun aynen şöyle:

 


Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/usr00816/public_html/siteniz.com/system/library/mail.php on line 150Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/usr00816/public_html/siteniz.com/index.php:102) in /home/usr00816/public_html/siteniz.com/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/usr00816/public_html/siteniz.com/index.php:102) in /home/usr00816/public_html/siteniz.com/system/engine/controller.php on line 29

 


 

Bu sorunu çözmek için (Opencart üzerinde), Sistem'den Genel Ayarlar'a gelin. Buradan E-Posta sekmesine gelin. Şimdi burayı düzenleyelim.

E-Posta protokolü olarak SMTP'yi seçin. SMTP host olarak sunucunuzun site gönderdiği bilgilerden mail.siteniz.com'u yazın. SMTP kullanıcı adı olarak mail adresini yazın ve SMTP parola olarak da o mail adresinize ait parolayı girin.

SMTP Port'u 587 olarak girin.

Bu kadar! :)

Eğer bilgileri doğru olarak girdiğiniz takdirde porta bağlanamadıysa sunucu firmanızla görüşün.

Kolay gelsin.

Developer.