Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
karelservisi
Yazmam??
       
 5  
 0

Ikitelli Karel Santral Teknik Servis

Ikitelli Karel santral servisi, Ikitelli bölgesinde telefon santrali kullanan firmalara telefon santrallerinin bakım, onarım ve kurulum çalışmaları başta olmak üzere her konuda teknik destek sağlamaktadır. Ikitelli Karel santral teknik servis, tüm telefon santrallerinin bakım ve onarım çalışmalarını yaparak, mevcut arızları gidermekte ve santrallerin daha uzun ömürlü olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Ikitelli Karel santral teknik servis ile onarım ve bakım işlemleri gerçekleştirilen santrallerdeki başarı oranı %90’ın üzerindedir. Ikitelli Karel santral teknik servisi hizmetleri ile birlikte şirket ve firmalara kullanmakta oldukları telefon santralleri için yedek parça temini de gerçekleştirmektedir. Ikitelli Karel santral servisi, telefon santralleri için orijinal yedek parçaları ekonomik fiyatlar ve hızlı teslimat ile kullanıcılara ulaştırmaktadır.



Ikitelli Karel santral servisi, Ikitelli bölgesinde hizmet vermekte olan küçük, orta ve büyük tüm işletmelere ve firmalara Karel telefon santralleri konusunda teknik destek sağlamaktadır. Işletmelerin daha hızlı ve daha ekonomik yollarla iletişim ve haberleşme sağlayabilmeleri için Karel telefon santrallerinin kurulum, kablolama, bakım ve onarım çalışmaları konusunda Ikitelli Karel santral teknik servisinden destek alabilirsiniz. Ikitelli Karel santral teknik servisi alanında eğitimli, tecrübeli ve Karel firmasının vermiş olduğu eğitimleri %100 başarı ile tamamlamış olan uzman bir teknik ekiptir. Firma ve şirketlerden gelen arıza taleplerine 1 ile 3 saat arasında müdahale eden Ikitelli Karel santral teknik servisi yapmış olduğu çalışmaları %90’ın üzerinde başarı ile sonuçlandırmaktadır. Telefon santralleri için hizmet sunmakta olan Ikitelli Karel santral teknik servisinden ayrıca telefon santral ürünlerinin kullanımları, bağlantıları, ayarlamaları konusunda da bilgi ve teknik destek alabilirsiniz. Ikitelli Karel santral teknik servisi gelen arıza talebinin çözümü sırasında daha profesyonel bir yaklaşım sergileyerek ileride oluşabilecek olan arızaları tespit ederek onlarında çözümünü sağlamaktadır.

Ikitelli Karel santral servisi, Istanbul’un en önemli iş bölgelerinden biri olan Ikitelli’de yürütmüş olduğu hizmet çalışmaları ile firmaların telefon santralleri kullanımı konusunda herhangi bir sorun yaşamasını engellemektedir. Ikitelli Karel santral teknik servisinin vermiş olduğu hizmetler kapsamında birçok çalışma mevcuttur. Telefon santral kurulumlarını hızlı bir şekilde gerçekleştiren teknik ekip aynı zamanda tüm kablolama ve alt yapı çalışmalarını yürütmektedir. Mevcutta kullanılan telefon santralinin kablo değişim çalışmalarını gerçekleştiren Ikitelli Karel santral teknik servisi aynı zamanda kablo sistemlerinde bakım, onarım ve arıza çözüm işlemlerini de yapmaktadır. Kullanılacak santral telefonlarının kurulumları, numara ataması, bekletme müziği, telefon aktarma müziği gibi konularda da Ikitelli Karel santral servisinden hızlı bir şekilde hizmet alabilirsiniz. Tüm bu hizmetler ile birlikte Ikitelli Karel santral teknik servisinden telefon santral güç adaptör tamiri, internet-ADSL arıza onarım çalışmaları, network kurulumları gibi konularda da yardım talep edebilirsiniz. Ikitelli bölgesinde onaylı firma olarak hizmet vermekte olan Ikitelli Karel santral servisi aynı zamanda telefon santralleri için yedek parça temininde de ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Her türlü yedek parça ihtiyacını temin eden ve değişimini sağlayan Ikitelli Karel santral servisi her türlü problemin çözümü konusunda, her zaman yanınızdadır.

Kaynak: https://www.karelsantralservis.com/ikitelli-karel-santral-servisi