Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Windows 10 için en iyi antivirüs (2017)

Merhaba,
Güvenlik enstitüsü AV-TEST, Windows 10 için virüsten koruma ürününün piyasadaki en iyi güvenliği sağladığını belirlemek için bu noktada Microsoft'un kendi Windows Defender'ı da dahil olmak üzere en popüler çözümleri test etmek için Mart ve Nisan ayında yeni bir araştırma yaptı. Sonuçlar biraz şaşırtıcı.

Daha önce, Kaspersky, Bitdefender ve Symantec'in antivirüs ürünleri çizelgelerde en üstteydi, ancak bu sefer sadece iki çözüm, Kaspersky ve Avira ürünleri maksimum puanları alabildi. Her ikisi de koruma, performans ve kullanılabilirlik testlerinde 6 puanın 6'sına sahip ve son puan 18 puanı buluyor.

Özellikle ESET, güvenlik ürünlerinde sadece koruma için 5,5, performans için 4 puan ve kullanılabilirlik için 6 puan alan bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Bu, yalnızca tüm kötü amaçlı yazılım örneklerini tespit etmeyi başaramadığı anlamına gelmez, aynı zamanda Windows 10 sistemini de yukarıda bahsedilen uygulamalardan çok daha yavaşlatır.

Avast'ın güvenlik ürünü koruma için 6 puan, performans için ise sadece 4.5 puan aldı. Kullanılabilirlik için 5,5 puan uygun görüldü.

Microsoft'un Windows Defender ile ilgili olarak, grafiklerde en kötü performans gösteren güvenlik çözümleri arasında yer alıyor ve nihai puan 15 puanı buluyor. Koruma testleri ve performansı 4.5 puan, kullanışlılık ise 6 puan. Bu araştırmanın son güvenlik çözümü sırasıyla 5.5, 4.5 ve 5 puan alan Comodo'dur.

AV-TEST

Farklı kuruluşların da testleri ele alınabilir.

İyi çalışmalar,
Recep.


Bu gönderiyi 25.05.2017 21:58:42 tarihinde Rserit düzenledi.

Developer.