Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Windows 10 Timeline Yakında Geliyor

Windows Timeline, Microsoft'un bu yılın başlarında duyurduğu ve Fall Creators Update'e girmesi gerektiği özelliklerinden biridir, ancak gelişme mücadelelerinden dolayı yazılım devinin hazır olması biraz daha zamana ihtiyaç duyuyordu.

Simdi Windows Timeline, Hızlı Yanıtlama'daki Windows Insider programının bir parçası olarak görmeye çok yakın durumdayız. Sirket, Windows Geliştirme Gününde test etme özelliğinin erken sürümünü kullanıma hazır olduğunu doğruluyor.

Windows Timeline'ın ilkbaharda Windows 10 Redstone 4'ün piyasaya sürülmesi ile birlikte üretim halkasındaki tüm kullanıcıların kullanımına sunulması beklenmiyor ancak hepimiz zaten öğrendiğimiz gibi, hepsi de geliştirme, test etme ve bu arada hata düzeltme gelişmeleri.

Windows Timeline ile Windows 10 kullanıcıları belirli bir anda uygulama etkinliklerinin enstantanelerini oluşturabilir ve ardından aygıtı kaydedilen duruma getirmek için geriye dönebilir. Bu özellik, bulutun gücünü kullanır ve aynı Microsoft hesabının Windows 10 ile yapılandırıldığı aygıtlar arasında çalışır; bu nedenle, bir bilgisayardan diğerine geçiş, kullanıcıların belirli bir anda üzerinde çalıştıkları belgeleri ve dosyaları hızla getiren sorunsuz bir geçiş yapmasını sağlar .

Microsoft'un Joe Belfiore'un bu yılın başlarında gösterdiği ve 15: 30'da başlayarak aşağıda izleyebileceğiniz bir demo, Windows Zaman Çizelgesi'nin her bir bilgisayarın kayıtlı anlık görüntülerini görüntülemek için kartları kullandığını ve zaman içinde nereye döneceğinizi seçmeyi oldukça kolay hale getirdiğini gösteriyor .

Windows 10 Redstone 4'ün ilkbaharda başlayacağı ve Mart ayında tamamlanması beklenen Microsoft'un iki farklı işletim sistemini her yıl serbest bırakma stratejisine göre başlatılması planlanıyor. Zaman Çizelgesi özelliği, 2018 yılının başında gelişme ve iyileştirmelerin hızlandırılacağı halde yılın sonuna doğru içeriden bir yapıda yaşatılmalıdır.

Burada güncellemeye dair yenilikler anlatıldı.


Bu gönderiyi 29.11.2017 21:23:19 tarihinde Rserit düzenledi.

Developer.