Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

VMware 1,5 Milyon Dolara Nicira'yı Satın Aldı 34073407 GÖRÜNTÜLEME

VMware nakit olarak 1,05 milyar dolara ulaşmış Nicira firmasını satın aldı. Nicira firması, ağ sanallaştırma konusunda açık kaynak üzerinde uzmanlaşmış bir firma. VMware'de hisse senedi ödülü olarak 210 milyon dolar üstlenecek. Anlaşma yılın ikinci yarısında tamamlandı.

VMware satın alma olayını piyasada yazılım tanımlı ağ olarak koyuyor. Diğer bir değişyle VMware, sanal ağ için veri merkezi arıyor.

VMware için Nicira, veri merkezi olarak tanımlanan yazılımı bir araya getirmek için bir çaba parçasıdır. VMware belli ki veri merkezinde sunucu sanallaştırmasının baskın bir varlığı kurmuştur . Nicira Lightspeed Venture Partners ve NEA yanı sıra Andreessen Horowitz tarafından desteklendi .

VMware, daha yeni üretim sistemlerini başlatan Nicira'yı, VMware Virtuallization yığınının ağ parçasına ekledi. VMware aynı zamanda depolama sanallaştırma için EMC'ye de bunu ekledi.

VMware'un Nicira AT & T, eBay ve Fidelity dahil olmak üzere güçlü bir müşteri listesi var. Nicira ağ sanallaştırma platformunu kullanarak amiral gemisi ürün hizmetlerini hızlandırmayı hedeflemektedir.VMware, Open vSwitch teknolojilerini de destekleyeceğini söyledi. Bilindiği gibi Nicira'nın ağ sanallaştırma platformu vardır. VMware, Nicira'nın Open vSwitch teknolojilerini desteklemeye devam edeceğini söyledi.



Geçen hafta, VMware ve EMC yetkilileri defalarca yazılım tanımlı veri merkezini anlattı. Ayrıca VMware geçen hafta ana hatlarıyla ikinci çeyrekteki kazancını açıkladı.


Şirket bir yıl önce 1,12 milyar dolar gelir üzerinden 192 milyon dolarlık bir kazanç elde ettiğini bildirdi.

VMware üçüncü çeyrek gelirini 1,11 milyar dolar ile 1,15 milyar dolar arasında olacağını söyledi. Wall Street üçüncü çeyreğinde 1,14 milyar dolarlık bir satış arıyordu.

VMware şu anda 5,3 milyar dolar kısa vadeli yatırımlar ile üçüncü çeyreği sona erdi.

Kaynak: ZDNet

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER