Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Apple MacBook Air SSD Hataları Konusunda Uyardı 38863886 GÖRÜNTÜLEME

18.10.2013

Donanım

Rserit

Apple müşterilerine uyarıda bulunuyor, bazı solid-state sürücüleri MacBook Airs üzerinde başarısız oluyor. Apple ücretsiz yedek imkanı sunuyor. Şirket 64 GB ve 128 GB SSD'leri Haziran 2012 ve Haziran 2013 arasında satılan MacBook Air dizüstü bilgisayarlar üzerinde başarısız olduğunu söyledi.

Sürücülerin ücretsiz değiştirileceği belirtildi, şirket SSD için geri çağırma hakkında web sayfasında açıklama yaptı.

Dizüstü bilgisayarlar Intel Ivy Bridge işlemciler üzerinedir. Bir önceki kuşakta var. Başarısızlık MacBook Air satılan tüm ülkelerdeki kullanıcıları etkiliyor. Kullanıcılar, bir Apple Store'u ziyaret ederek ya da yetkili satıcılardan SSD temin edebilir.

Sürücüleri Mac App Store üzerinde mevcut. Kullanıcılar sürümleri belirleyebilir. Kullanıcılar Mac App Store'da güncelleştirmelere tıklayıp, sürücüleri kontrol edebilirler. Buradan "MacBook Air Flash Depolama Firmware Update 1.1" güncelleştirmesini seçebilirsiniz.

Apple, herhangi bir yeni işletim sistemleri veya uygulamaları yüklemeyi değil, kendi veri yüklemek değil kendi verilerini ve kullanıcıların geri tavsiye edilir.

Sürücüler daha güvenilir hale geldikçe SSD hataları yıllar içinde azalmaktadır. Intel sürücüleri hataları bulunduktan sonra geçmiş yıllarda SSD için birden çok kez geri çağrım yapıldı.

Kaynak: Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER