Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Alcatel-Lucent Kurumsal Birimi Tekrar Bloklandı 33643364 GÖRÜNTÜLEME

IP telefon/Ethernet redüktörü raporlara göre üç yıl içinde ikinci kez satış ediliyor.  Alcatel-Lucent varlık satışı yoluyla giderleri azaltmak adına bir girişim olarak kurumsal iş satmak için tekrar bildiri arıyor.  Ismi açıklanmayan kaynaklara dayanarak Reuters'un yazılı bir bildirisi var. Alcatel-Lucent IP telefon ve Ethernet anahtarlama ekipmanlarını oluşturan kurumsal iş için bir alıcı olarak Ilan Lazard Ltd. firmasının sahip olduğunu bildiriyor. Fransız şirketinin birim boşaltmak için çalıştığı bu durum üç yıl içinde ikinci kez oldu.

Iki yıl önce, Alcatel-Lucent o zamanda Genesys iş çağrı merkezi dahil kurumsal varlıklar için "stratejik seçenekleri" düşündüğünü doğruladı. Genesys 2012 yılında 1.5 milyar dolara satıldı.

Alcatel-Lucent kurumsal iş sözcücüsü, Reuters'in haberine yanıt olarak "spekülasyonlara ve söylentilere" yanıt vermeyeceklerini söyledi.
Haziran ayında,

Şirket haziran ayı içinde adı yeni verilen, "Shift Planı" olarak geçen strajik planını yeni CEO'su Michel Combes ile açıkladı. Bu büyüyen ve nakit üretken iş, 2015 yılı sonuna kadar sesli bilançosu ile, Alcatel-Lucent'i dönüştürmek için IP ağ ve ultra-geniş bant uzman içine tasarlanmıştır.

Shift Planı varlıkların değerini 1 milyar avro yükselterek, aynı miktarda yıllık işletme maliyetlerini kesmek için oluşturuldu.

Dell'Oro Group'a göre Ethernet anahtarlama olarak, dünya pazarında Alcatel-Lucent'in 2010 yılından bu yana her yıl %1,2 ortalama ile 20 milyon dolarla faaliyet sürdürüyormuş. Bunu ise California State University ve Advocate Health Care yüksek kazanç olarak görüyorlar.

Kaynak:
Network World, Yahoo! Finance

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER