Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Cisco Kablosuz LAN Flex kontrolunü başlattı 28422842 GÖRÜNTÜLEME

Cisco, geçtiğimiz Salı günü 500 şube merkezi yönetim sağlayan bir kablosuz LAN kontrolü açıkladı.
Cisco Flex 7500 Serisi Cloud Controller çıkarılıyor ve sevkıyat ise 47.995 $ arası fiyatlandırılıyor.   Sylvia Hooks (pazarlama üst düzey yöneticisi): Kontrolör bu hafta Las Vegas'ta Interop de gösterilecektir.

Cisco bugün de ISR G2 şube yönlendiricisi için Integrated Services Router Web Security yazılımını tanıttı. Yeni yazılım Temmuz içerisinde 2.495 $'a satılacak, kargo ile teslim edilecektir. Artı yıllık Cisco ScanSafe hizmet aboneliği verilecektir.

Bass Pro Shops, her mağaza ya da depo tesislerinde bir kablosuz LAN kontrol ihtiyacını azaltmak için yaklaşık iki ay boyunca yeni Flex 7500 kontrolörünü kullandıracağını bildirdi.

Bir dağıtım tesisine ek olarak toplamda 54 perakende mağaza bulunuyor. Kablosuz LAN, şirket için kablosuz tarayıcılar ve yazıcılar her tesiste onlarca ürünü destekliyor.
Steve Marshall (Bas Hizmetleri BT Müdürü), bu teknolojinin her mağaza ayrı bir denetleyici ihtiyacını ortadan kalkdırdığını ve bu kontrol mağaza personelinden ihtiyaç gözetim miktarını azaltarak maliyetleri azaltmaya yardımcı olacağını beklediğini söyledi.

Marshall'ın bir e-postası şöyle: "Biz cihazı 18 ay içinde sahibinden ödemek için bekliyoruz."  Marshall, bu yeni mağazalarda (denetleyiciler için) maliyetten kaçınmak için olduğunu satış ya da emekli eski birimlerinde ticaret olacağını bildirdi.

Hooks,
Flex 7500 uzaktan kablosuz politikaları, yönetim ve güvenlik ayarlarını yapılandırmak için BT yöneticilerinden ayarlar. Cisco, bir kontrolör 500 şube yerlerden 2.000 erişim noktaları ve 20000 Wi-Fi istemcileri yönetebilir olduğunu söyledi.


Kaynak: NetworkWorld

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER