Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

HP ve Toshiba Could Computing Işbirliği 42454245 GÖRÜNTÜLEME

Hewlett-Packard ve Toshiba bugün açıklama yaparak, altyapı kuruluşlara cloud computing ve hizmetlerini rahatlatmak için işbirliği yapacak.

Şirketlerin yapmış olduğu ortak açıklamada,  enerji, sağlık, ulağım ve bulut ile ilgili hizmetler  "fırsatları belirlemek ve geliştirmek için" için çalışılacağı belirtildi . Şirketler buna akıllı altyapı diyorlar.
Toshiba kritik altyapı alanlarında kendi etki bilgilerini, HP, BT uzmanlığı sağlayacaktır. Bilgisayar ve işlemci üreticisi olmasının yanı sıra, Toshiba da enerji, sağlık ve ulaştırma dahil olmak üzere diğer sanayi ürünleri yapar. Örneğin, Toshiba'nın güç sistemi şirketi nükleer santraller için ekipman yapar ve tıbbi sistemler birimi X-ray cihazı ve manyetik rezonans görüntüleme sistemleri yapar.
birliğin de ki açıklamaya göre, şirketin laboratuvarlarında ürün ve hizmet için araştırılma yapılmaktadır. HP'nin, bulut hizmetleri, güvenlik, altyapı geliğimi ve güneş enerjisi gibi alanlarda devam eden araştırma çalışmaları vardır.
Toshiba bu işbirliği, Smart Topluluk Işletme Bölümü büyümesine yardımcı olacağını söyledi. "Akıllı topluluk" alanında cloud computing ve diğer fırsatlardan yararlanarak, şirketteki bütçenin yüksek oranda büyüyeceği belirtildi.

 

Kaynak: Network World

YORUMLAR (1)

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER