Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

1. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi Sona Erdi 19481948 GÖRÜNTÜLEME

Türkiye'de bir ilki düzenlenen, yalnızca YBS öğrencilerine özel olan zirve sona erdi. Medya sponsoru olarak Yönetim Bilişim Zirvesi'nde yalnızca bir sponsor değil, aynı zamanda etkinlikte yer alan ekipteydik. Hal böyleyken bu bize daha da çekici geldi ve daha etkin rol alıp yardımda bulunduk.

Iki gün boyunca devam etmiş etkinliğin sonunda konuşmacılar da misafir öğrenciler de memnun kaldılar. Burdur Milletvekilli gelemediği için bizlere telgraf çekti. Bazı konuşmacılar çeşitli sebeplerden dolayı bizlere katılamadı ancak bizleri #YBZirvesi hashtagi ile takip etti. 

Zirveye girerken herkes biletini gösterdi, sonradan kendilerine verilen bilekliği takarak konuşma salonunda yer aldı.

Öğrencilerin zirvede yapacağı çeşitli etkinlikleri vardı. Zirve Hatırası köşesinde brandaya yazısını yazıp fotoğraf çekildiler. Playstation da olduğundan konuşmacılar dahi oynadılar. Apple, Twitter ve Facebook yastıklarıyla fotoğraf çekildiler. Profesyonel fotoğrafçı ekibi fotoğrafını çektirmek isteyen herkesi çekti, isteyenler fotoğrafını 1. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi isimli çerçeveli çıktısını alıp hediye edildi. 

Zirve olduğundan her şey düşünülmüştü. Red Bull'un YBZ'de ürün desteği sağlaması, öğrencilere kuru pasta, çay, kahve, sandviç gibi yiyecek ve içecekler dağıtıldı. Kısacası zirvede her şey düşünülmüştü.

BilişimLife olarak biz de oradaydık. Stand açmadık, bundan ziyade tam olarak ekip içindeydik. Teknik ekibin içerisinde Recep Şerit ve Eren Karakullukçu yer aldı.

Aslında herkesin görevi belliyken herkes her işte oldu.
Dosya Editörümüz Efekan Yavaş da zirvedeki görevliler arasındaydı. Mustafa Tepe de zirvede etkin bir görevliydi.
Zirve sonrasında konuşmacılara plaket ve teşekkür belgesi, öğrencilere katılım belgesi dağıtıldı.

Zirvenin kapanış konuşmasında 2. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi'nin Bartın Üniversitesi'ne verildiğini açıklayarak, Bartın Üniversitesi'ndeki öğrenciler bundan sonraki YBZ'yi kendilerinin yapacağını iddiali bir şekilde ortaya koydu. Kendilerine başarılar dileriz.

Zirvedeki bütün fotoğrafları Flickr'da BilişimLife.net'in grubunda veya burada oluşturduğum albümde görebilirsiniz. Bizlere fotoğraflar geldiğinde albümdeki fotoğraf sayısı da artacaktır.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER