Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Red Hat Türkiye Ofisi Açıldı 30873087 GÖRÜNTÜLEME

Linux sunucu sistemlerinin başında gelen Red Hat, nihayetinde Türkiye'de ofisini bugün açtı. Bugünden itibaren faaliyetlerine Grand Hyatt Hotel'de başladı. Basın toplantısında Türkiye'deki pazar alanını genişletmek ve müşterilerin taleplerine yanıt verebilmek amacıyla Istanbul'da açtığını bildirdi. Böylelikle Red Hat da Türkiye'deki pazarını genişletecek.

Red Hat'ın Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Michel Isnard da bu basın toplantısındaydı. Bu toplantıda Red Hat'ın yenı dönem stratejileri anlatıldı. Türkiye üzerindeki yatırım planları anlatıldı. Red Hat'ın önderlik edeceği kurumların açık kaynak teknoloji çözümleriyle gelişebilecekler.

Isnard konuşmasında Red Hat'ın tarihsel gelişiminden bahsederek,  Türkiye'yle ilgili sözlerinde "Ofisimiz daha yeni açılıyor olsa da bugün Türkiye’nin önde gelen kurumları arasında Red Hat müşterileri vardır. Kamu, Telekom, havayolu gibi günlük hayatımızı etkileyen pek çok sektörün arkasında Red Hat altyapısı var. Son yıllarda pazarda gözlemlediğimiz artan talep ve müşterilerimizin bizi teşvik etmesiyle Türkiye pazarındaki varlığımızı güçlendirmeye karar verdik. Bu karardan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Red Hat’in büyüyen pazarlardaki hedeflerinin itici gücü ve stratejik odak noktası olacaktır” ifadeleri yer aldı.

Türkiye’de bilişim sektöründe yakından tanınmış Taner Kılınç (HP ve Dell gibi şirketlerde yöneticiydi), Red Hat Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Şu anda istatistiklere göre Red Hat'ın 35 ülkede 75'den fazla ofisi oldu.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER