Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

10 SIM Kart Destekleyen LTE Hotspot Cihaz Üretildi: Goodspeed 31833183 GÖRÜNTÜLEME

26.6.2015

Donanım

Rserit

Finlandiyalı şirket Uros, roaming kolaylaştırmak için 10 SIM kartla donatılmış kablosuz hotspotla LTE donanımı üretti. Artık kullanıcılar LTE ağları üzerinden web ve e-posta erişimi yapıyorlar. Bu hafta Amsterdam'da LTR Dünya Zirvesi'nde Uros Goodspeed 4G Mobil Hotspot cihazı gösterilecek.

Hotspot dünyanın birçok yerinde erişim sağlamak için yeterli 8 LTE bantları var. Hiçbir LTE kapsamı yoksa, geri 3G veya GSM şebekelerine düşebilir. Uros Küresel Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Tom Lindblad'a göre kullanmak için iki şey yapılmalı: Açın ve şarj edin. Yalnızca Uros tarafından üretilen SIM kartları desteklediğini de söyledi.

Cihaz dünyanın ilk ticari 4G hotspot aygıtı, uyumuyla birlikte 10 SIM kart arasında otomatik geçiş yapabiliyor ve kullanıcılara seyehatleri sırasında kolaylık sağlıyor.

Özel WLAN bağlantısıyla aynı anda 15 Wi-Fi özellikli cihazlar ile paylaşılabilir desteği var. Pil ömrü Uros'a göre, sürekli kullanım halinde 12 saat sürüyor ve bekleme modunda yedi gün sürer. Ürün ZTE ile işbirliği içinde geliştiriliyor ve Temmuz ayında satışa sunulacak.

Uygun alanlarda uygun SIM kartları kullanarak, Godspeed oldukça iyi bir anlaşma sunuyor. Cihazın fiyatı 350$. Şirketin üç fiyat planı var. Örneğin, Pro Plan ayda ve ek olarak 9,90€ maliyeti var. Gerçek kullanım için, kullanıcıların veri harcamaları dahil günlük 1 GB için 5,90€ ödenmeli.

Şu anda Goodspeed, Finlandiya, Almanya, Italya, Isviçre ve Ingiltere'de çalışır durumda ancak muhtemelen daha fazla SIM kartları ekleyerek desteği artacak.

Kaynak:
Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER