Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Snickerdoodle Rivals Raspberry Pi 2 Wi-Fi, Bluetooth ve Ubuntu Core Desteğiyle Gelecek 31423142 GÖRÜNTÜLEME

26.11.2015

Donanım

Rserit

Snickerdoodle, yeni tasarlanmış yapısıyla insanların daha çok hoşuna gidiyor. Gelişmiş ağ desteğiyle birlikte ve kendisi avuca sığıyor. Snickerdoodle diğer taraftan çoğunlukla teknolojinin bu tür gerçek bir kullanıma sahip insanlara hitap ediyor. Tabii bir adet alarak basit şeyler yapabilirsiniz.

Bu mini PC'nin gerçek gücünü zaman içinde görebilirsiniz. Bazı robotların yapımında veya en azından Skynet inşa etmek isteyen insanlar tarafından talep var. Bunun yanında Snicherdoodle artık Ubuntu Core desteğine sahip olacak.

Snickerdoodle farklı versiyonlara sahip olarak geliyor. Hala çok ucuz, yalnızca 55$'a sahip olabilirsiniz. Donanımsal özellikleri şöyle:
Dual-core 667MHz ARM Cortex-A9 w/430k ASIC Gates, 154 reconfigurable I/O connector, 512MB LPDDR2 RAM, single-band 2.4GHz 802.11n SISO Wi-Fi veBluetooth Classic & BLE. Ekstra opsiyon olarak 1GB LPDDR2 RAM'e sahip.

Crowdsupply'deki bir demeçte, "Snickerdoodle şimdi Ubuntu Core desteğine sahip. Bu farklı kapılar açıyor. ROS için Ubuntu Core desteği var ve FPGA bütünleşik olarak geliyor. Bu ise Drone ve robotlar için hızlı görüntü tanıma ve görüntü sıkıştırmayı getiriyor" denildi.
Crowdsupply'nin kampanyayı başarıyla finanse ediyor. Her şey plana göre giderse Snickerdoodle Mart 2016 yılında çıkacak.

Kaynak: Softpedia

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER