Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Purism'ın Linux Telefonu Crowdfunder 1 Milyon Doları Geçti 22602260 GÖRÜNTÜLEME

10.10.2017

Donanım

Rserit

1 milyon doları aşan Purism'in Linux telefonundaki crowdfunding kampanyasının sözü verildi. En yeni kilometre taşı, projenin 1,5 milyon dolarlık genel hedefine ulaşmadaki yolunun 2 / 3'ü olduğu anlamına geliyor.

Purism'in kurucusu ve CEO'su Todd Weaver,"Birçok etik topluluk ve güvenlik bilincine sahip tarafları bir araya getirmenin yardımıyla bunu erken finanse etmek için 1 milyon doları geçmek gerçekten heyecan verici. 1.5 milyon dolarlık hedefe doğru yol alıyoruz, böylece Android ve IOS akıllı telefonu ikileminden kurtulmamızı sağlayacak bir telefon sunmamız sağlanıyor" dedi.

Sadece iki hafta kaldı!
Kampanyada, kalan parayı alabilmek için, 500.000 doları yükseltmek için sadece iki hafta kaldı.

Yorumlarda birçok okuyucu çağrısında bulunulduğu gibi, tüm finans 20 $ 'lık bir seviye ve üstünde olan destekçilerin katkılarından oluşuyordu.

Gizlilik odaklı ahizenin arkasındaki özgür yazılım şirketi Purism, kısa süre önce cihazın muhtemel teknik şartnamesiyle ilgili bir güncelleme yayınladı. Şimdi telefonun başlangıçta planlanan daha eski, daha yavaş olan I.MX6'ya göre daha yeni, daha hızlı bir i.MX8M tabanlı CPU içermesi "mümkün" olduğunu söylüyorlar.

Buradan Librem 5'e ve tüm detaylara bakabilirsiniz.

Plasma sisteminde telefonunuzda LibreOffice dahil kullanabilirsunuz. Bir kullanıcı Google+ üzerinden bunu paylaşmış.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER