Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft Office 2013 RTM Geliyor! 29932993 GÖRÜNTÜLEME

15.10.2012

Genel Bilişim

Rserit

Microsoft Office'in gelecek sürümü tamamlandı ve önümüzdeki yılın başlarında yapılması planlanan genel durumu ile gelecek ay kurumsal müşterilere ulaşmaya başlayacak. Bu haber geçtiğimiz perşembe günü Microsoft tarafından bildirildi. Bu haber IT sektöründe yeni Office deneyimi oluşturacak.

Ofis mühendislik ekibi perşembe günü öğleden sonra yeni Office "Üretim sürümü" işaretli bir blog yazısı yayınladı. Bu haberi blog üzerinden vermeyi tercih ettiler. Zaten Microsoft'un çoğu haberi böyle yayınlanmakta.

Bu konu hakkında Microsoft, "Bu bir dönüm noktası, projenin kodlama ve test aşaması tamamlandı ve şimdi bizim tüketici ve kurumsal müşterilere çoklu dağıtım kanalları aracılığıyla yeni Office paketini tanıtmamız gerekiyor." dedi.

Bu konu hakkında Ofis 2013 adı verilen geleneksel bir masaüstü sürümü ve Office 365 adlı bir bulut tabanlı sürümünü içeren büyük bir güncelleme bulunuyor. Ayrıca bu güncelleme, Microsoft umutlarını Google Docs gibi online rakipleri savmak adına önemli bir güncelleme olacaktır.

Genel durum, tüketicilerin yeni paketi satın alması zamanla mümkün olacaktır. Gelecek yılın ilk çeyreğinde satışlar planlanıyor.

Microsoft, işletmeler için aşağıdaki düzenlemeler altında daha önce erişim elde edebileceğini belirtti. Bunlar:

  • Office 365 kurumsal müşterileri kasım ayında başlayacaktır, sonraki servis güncelleme ile yeni yetenekler getirilecek.
  • Yazılım Güvencesi ile Toplu lisans müşterileri, SharePoint 2013, Lync 2013 ve Change 2013 gibi diğer Office ürünleri ile birlikte, kasım ayı ortasında Office 2013'ü indirmek mümkün olacak.
  • Geliştiriciler ve diğer BT profesyonelleri kasım ortalarında kendi TechNet veya MSDN abonelikleri aracılığıyla Office 2013'ü indirebilecek.

Microsoft, daha sonra muhtemelen fiyatlandırma içeren Office 2013 hakkında daha fazla bilgiyi verecektiğini söyledi. Önizleme sürümü office.com/preiew adresinden kullanılabilir.

Not: Office 2013 hakkında  daha önceden burada bir haber yayınlamıştık. Ilginizi çekebilir.

Kaynak: Blog Office, PCWorld

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER