Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

IFINTEC Finans Teknolojileri Konferans ve Fuarı 2015

IFINTEC Finans Teknolojileri Konferans ve Fuarı, 14-16 Nisan 2015 tarihlerinde Istanbul’daki Türkiye’nin en büyük kongre merkezi olan Istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir. IFINTEC, finans sektörü için geliştirilmiş olan teknoloji çözümlerine odaklanmış bir konferanstır. IFINTEC Konferansı, sistem, donanım, yazılım, danışmanlık, eğitim, güvenlik ve hizmeti içeren finans teknoloji çözümlerinin tanıtılması için mükemmel bir platform sunmaktadır. Finans Teknolojileri, Bankacılık Teknolojileri, Ana Bankacılık, Perakende Bankacılık, Ödeme Sistemleri, Mobil Ödeme Sistemleri, Mobil Bankacılık, Varlık Yönetimi, Suistimal Önleme, Yönetişim Risk Uyumluluk, Sigortacılık Teknolojiler, Bankacılık BT ve Büyük Veri konferansın başlıca konu başlıklarındandır.

 1000+ katılımcı, 15+ ülkeden katılım, 24 sponsor/katılımcı, 65+ konuşmacı, 60+ konuşma oturumu ile IFINTEC 2014 Konferansı çok başarılı olarak düzenlenmiştir. IFINTEC Konferansı, kendi kategorisinde EMEA bölgesinin en büyük etkinliklerinden birisidir. IFINTEC 2015 Konferansı’na Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden yoğun katılım beklenmektedir. IFINTEC kaçırılmaması gereken bir etkinliktir.


IFINTEC Konferansı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için konferans web sitesini ziyaret edebilirsiniz:  www.ifintec.com

Developer.