Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Exchange Server 2010 Downloads

Exchange Server 2010'un özelliklerini saymakla bitiremeyiz. Günümüzde 2003 ve 2007 yaygın kullanılıyor. Büyük firmalar 2010 kullanımından yana. Neden? Microsoft Exchange güvenlik tehditlerinde geniş bir alana sahip, anti-virüs ve anti-spam alt yapılarına sahip, ayrıca şifreleme teknolojisi de epey bir gelişmiş. Outlook Web App kullanıcıların e-posta, sesli posta, anlık mesajlaşma, SMS metin mesajları ve tüm popüler tarayıcıları içinde daha fazla erişim sağlayarak platformlar arasında daha verimli ve üretken olmalarına yardımcı olur.



Exchange ActiveSync ile mobil kullanıcılar e-posta kutularına bakalabilir, akıllı telefonlarda anlık ileti konuşlarına erişilebilir.  Arşivleme, maliyet tasarrufu ve kurumsal iletişim korunması sürecini basitleştirmek için keşif yeteneklerini tanıtmıştı.

Microsoft Exchange Server, yüksek kullanılabilirlik, veri kurtarma, veritabanı, sunucu ve ağ hatalarını hızlı, otomatik kurtarma ile yedekleme için yeni, birleşik bir çözüm içerir.

Exchange Server, IT platform üzerinden hem sistemleri yönetmek için izin verirken, sesli posta ve e-posta kullanıcıların tek bir gelen kutusu erişimi sunmaktadır. Sesli mesajları hem metin hemde ses olarak görünür. BT yöneticileri gibi, dağıtım listeleri yönetme, kişisel bilgileri düzenleme ve çoklu posta kutusu arama gerçekleştirilmesi gibi kullanıcı izinlerine temsilci izin hakkı vererek, e-posta maliyetini azaltmaya yardımcı olur. IT içeriside dağıtım seçenekleri benzeri görülmemiş bir seçim ile profesyoneller, bulut içinde veya masraflarından tasarruf ve düzenleyici gerekliliklerin karşılanmasında yardımcı olabilir, ikisinin bir kombinasyonunu sağlar.

Çok daha fazla bilgi için web adresini ziyaret edin.

Uygulamayı indirmek için buraya tıklayınız.



Mesaj 07.11.2013 11:09:46 tarihinde Rserit tarafından düzenlenmiştir.

Developer.