Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Boson NetSim Download

Merhabalar.
Simülatörler çeşit çeşittir. Bir çok simülatör anlattım ama NetSim bambaşka bir yazsılım. NetSim, ağ simülatörü yazılımlarından biridir. Diğerlerinden ayıran bir çok özellik bulunuyor. NetSim Network Simulator, Cisco Systems'in ağ donanım ve yazılım bakımından ve Cisco IOS komuta yapısının öğrenmeye yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir uygulamadır.

Packet Tracer ile karşılaştırdığımızda, ilk göze çarpan özelliği, NetSim'in fiziksel çalışma alanı daha geniş. Mantıksal çalışma alanı ise Packet Tracer ile eşit seviyede. Yalnız, sınav kitlesi daha fazla. Yani daha fazla sertifikasyon programlarına çalışabiliriz. NetSim bu yüzden tutulan bir uygulama.

NETSIM bireysel paketleri oluşturmak için, Bozon Virtual Packet Technology ile birlikte, Network Simulator, Router Simulator ve EROUTER yazılım teknolojilerini kullanır. Bu paketler NETSIM ilgili sanal yönlendirme tablosunu oluşturmak ve gerçek ağ simülasyonu sağlayan simüle ağ üzerinden yönlendirilir ve devreye alınır.

Şunun altını çizmeliyim, piyasadaki diğer simülasyon ürünlerinin işlevselliği ve desteği bu seviyede değil.

NetSim adeta sertikasyon programlarına göre uygulanılmış. NetSim CCENT Network Simulator, CCNA Network Simulator ve CCNP Network Simulator sürümleri bulunuyor. Her biri kendi sertifikasyon için gereken teknoloji ve becerileri destekliyor.



NetSim'in işlevlerinden bahsedelim. 42 yönlendirici ve 6 switch türleri destekliyor. Sanal paket teknolojisiyle ağ trafiğini simüle ediyor. Telnet veya konsol modunda olabiliyor, böylelikle iki farklı görüntüleme sağlıyor. Bir ağ topolojisi 200'e yakın cihaz destekliyor. Eğitmenler kendi labaratuvarlarını oluşturabilir, onlar için ayrıyetten tavsiye ve çeşitli teklifler getirilebilir. Uygulamanın sağladıkları tabii. Boson Network Designer ile NetSim üzerinde oluşturduğunuz ağları tasarlayabilirsiniz. SDM simülasyon destek labaratuvarları vardır. TFTP server, TACACS Plus ve paket desteği olmayan Cisco cihazlarını kapsar.

Uygulama büyük olduğu için, yani geniş çaplı işlevler yapabileceğiniz için arama kısmı bulunur. Laboratuvarlara erişmek için isimlerini yazabilir, arama sonucundan erişebilirsiniz.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Not: Uygulama 90 günlüktür. 150$ gibi cazip bir ücretle satın alabiliyorsunuz.

Kolay gelsin.



Mesaj 27.06.2012 00:12:43 tarihinde Rserit tarafından düzenlenmiştir.

Developer.