Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Cisco Operating System Software Specialist Certification

Merhabalar.
Cisco'nun yeni programı hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Cisco, bundan 4 hafta önce yeni bir döküman yayınladı. CiscoOperating System Software Specialist Certification (Cisco Işletim Sistemi Yazılım Uzmanı Sertifikası), çeşitli doğrulamalarla yeterlik doğrulamak ve Cisco taşıyıcı sınıfı platformlarından oluşan yeni nesil IP ağlarını (NGN'ler) sürdürmek için geliştirilmiş. Yani bu sertifika, Cisco Işletim Sistemi Yazılımı Uzmanı sertifikası gelişen IP NGN'ye ayak uydurmak için ağ mühendislerine yardımcı olan bir sertifikasyon programıdır.

Sertifika programı, Cisco taşıyıcı sınıfı platformlarda Cisco IOS XR çalıştıran cihazlar üzerinde çalışan işlev görevlerini ve ağ mühendisleri için dünyadaki en iyi uygulamaları hizalar. Ağ mühendisleri için gelişmiş özelliklerden yararlanmak için olanak sağlar. Başarı oranını arttırmak için geliştirilmiş, daha yüksek BT dağıtımlarıın yapılması ve aynı anda ağ bakım maliyetini düşürmek için böyle bir program hazırlanılmış.

Bu sertifika programını bitirdikten sonra Cisco IOS XR Uzmanı Sertifikası alırsınız.

Eğer bu eğitime katılmak istiyorsanız, Global Learning Locator'ı ziyaret edebilirsiniz.

Not: Cisco uzmanlık sertifikalarının çoğu Cisco Channel Partner (Cisco Kanal Partneri) gereksinimi istemektedir. Kanal partneri çalışanları bulmak için Partner Education Connection (Partner Eğitim Bağlantısı)'a erişmek gerekir.

Daha fazla bilgiyi buradan edilebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Recep ŞERIT

Developer.


 
Enes
Emekçi
       
 219  
 134

Bakındım biraz, Türkiye'de pek yaygın değil sanırım.

Emekci.