Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Redir nedir?

Redis, veritabanı, önbellek ve mesaj brokerı olarak kullanılan, açık kaynak (BSD lisanslı), bellek içi veri yapısı deposudur. Dizeler, karma değerler, listeler, kümeler, aralık sorgularıyla sıralanmış kümeler, bitmap'ler, hyperloglog'lar ve yarıçap sorguları içeren coğrafi dizinler gibi veri yapılarını destekler.

Redis, dahili çoğaltma, Lua komut dosyası oluşturma, LRU eviction, işlemler ve disk üstü kalıcılığın farklı düzeylerine sahiptir ve Redis Sentinel aracılığıyla yüksek kullanılabilirlik ve Redis Array'le otomatik bölümleme sağlar.

Üstün performansını elde etmek için Redis, bellek içi veri kümesiyle çalışır. Kullanım durumuna bağlı olarak, veri kümesini her seferinde birer kez diske atarak veya her komutu bir günlük ekleyerek kalıcı hale getirebilirsiniz. Özellik açısından zengin, ağa bağlı, bellek içi önbellek istiyorsanız, kalıcılık isteğe bağlı olarak devre dışı bırakılabilir. Redis, kesintisiz ilk senkronizasyon, net bölünmede kısmi yeniden senkronizasyon ile otomatik yeniden bağlanma ile kurulumda ana-bağımlı asenkron çoğaltmayı desteklemektedir.

Desteklediği dilleri şurada bulabilirsiniz.

İyi çalışmalar,
Recep.

Bu gönderiyi 03.01.2018 22:33:46 tarihinde Rserit düzenledi.

Developer.